Your music
everywhere

MusicCast is een revolutie in multiroom muziek luisteren

Yamaha maakt het gemakkelijk om muziek draadloos naar alle kamers van je huis te brengen.

Of je nou start met een enkele speaker of kiest voor het ultieme home theater, MusicCast breidt uit om aan jouw behoeften te voldoen en biedt een draadloos multiroom audiosysteem, bedienbaar met een simpele app.

Hoe werkt het?

Yamaha MusicCast Chorus

Met een stijlvol design maakt deze set het gemakkelijk om van royaal aanwezige surround sound te genieten. Compatibel met MusicCast, dus klaar om je video- en audioentertainment uit te breiden.

NU WINKELEN

WX-010

Met een stijlvol, ruimtebesparend design dat overal in je huis past, laat deze MusicCast speaker je draadloos muziek streamen op je bestaande Wi-Fi netwerk.

ISX-18D

Het biedt interieurkunst via muziek, hangend of staand. Compatibiliteit met streamingdiensten en het nieuwe MusicCast systeem van Yamaha betekent meer manieren om van muziek te genieten dan ooit tevoren.

YAS-306

MusicCast zendt met behulp van een highperformance draadloos netwerk muziek en audio door je gehele huis. Het systeem kan digitale muziek-content streamen vanaf je smartphone, PC of NAS naar andere MusicCast-apparaten in je huis.

WX-030

Ervaar een ruimtevullende sound en draadloze vrijheid. Sluit een WX-030 aan waar in huis je ook maar muziek wilt luisteren en bedien het hele systeem met een simpele app.